Bejelentés
MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Tisztelt látogató!!!

Üdvözlöm

A híres neves cég

1., Akkor rúgnak a legnagyobbat, amikor az ember nem tudja magát megvédeni.(tehetetlen)

2008-08-10

2.,

7. A törvény mindegyikünket megvédi


A törvény mindenki számára egyenlő. Mindegyikünkkel igazságosan kell bánni

8. Igazságos bánásmód, tisztességes bíróságok


Mindegyikünk fordulhat segítségért a törvényhez, ha nem bánnak tisztességesen vele.

11. Bünösségünk bebizonyításáig ártatlanok vagyunk


Senkit sem lehet felelőssé tenni valamiért, amig az rá nincs bizonyítva. Ha valaki azt mondja, hogy valami rosszat tettünk, akkor jogunk van bebizonyítani, hogy az nem igaz.

18. A gondolatszabadság


Mindegyikünknek joga van abban hinni, amiben akar, és akarata szerint megválasztani vagy megváltoztatni a vallását.

2008-08-11

3., Ha valaminek örül az ember akkor, biztos hogy bűnös!

2008-08-12

4., Ezt a nagytudású patkány bandát addig kell komolyan venni amíg nem találkozik velük az ember….onnantól fogva komolytalanok, mindenféle szempontból. GYÁVA FÉRGEK!

2008-08-13

5., A megítélésről:

Ha pörköltet eszek azt mondják hánytam

Ha valamit érzek azt mondják nem vagyok ember

Ha nem gyógyultam meg azt jelenti hogy MÉG MINDIG A harag a tanácsadójuk

2008-08-14

6.,

Egy patkány akkor hazudik a legnagyobbat amikor igazat akar mondani!

2008-08-15

7.,

Ha valamire nem lehet tudni a választ, azt kell mondani: most gyógyítok……

„a cég”

2008-08-16

8.,

A diktatúra alappillére: Ami nem tetszik azt eltüntetjük, letagadjuk, meghamisítjuk………

Az önkényuralomban is látszólag minden demokratikus…Látszólag!

2008-08-17

9.,

Házi patkány:

tudni kell róluk:::: olyan ostobák, hogy emberi tulajdnságokkal csak kevés rendelkezik, ismérvük a tudattalan cselekvés, mely azt jelenti, hogy nem tudnak magyarázatot adni, viselkedésükre…….

Agyuk=0 melyért pénzt mernek kérni………

Annyira bátor fajta, hogy NEVÜKET, ARCUKAT, VAGY BÁRMILYEN MÁS TULAJDONSÁGUKAT NEM MERIK FELVÁLALLNI!!!

A felelősséget pedig nem merik felvállalni mások előtt sem, még szerintem maguknak sem….primitív népség……..

2008-08-18

10.,

Egy patkány azért patkány mindig, mert csak akkor tud megszólalni, amikor érzi, hogy igazán büdös féreg, mert hallgatózik…..

2008-08-19

11.,

A tetvek azt hiszik mindent megtehetnek, mert felsőbbrendűnek hiszik maguknak, és azt tettekkel el is ismerik….

2008-08-20

12.,

Ha egy patkány szól azt hiszi, hogy fenyegethet, mivel csak haragudni tud, és nála a cél mindenek felett, mely által segít abban, hogy gyűlöljem azt amit ŐKKK valójában képviselnek!!!!

Magát az egész mocskos módszereiket, mint például a Wc kérdést…..

2008-08-21

Dögöljenek meg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008-08-21

13.,

Ha a patkány úgy érzi nem tud ártani ébrenlét közben, belenéz az álomba és ott próbálkozik rugdalózni,egészen addig míg valójában nem fáj!

2008-08-22

14.,

A patkány saját szabályait úgy tartja be ahogy neki tetszik, egyszerűen úgy hogy hoz egy új, patkányabb szabályt. Módszere az utólag okoskodás, mivel magától sohasem tudja, merre, illetve hogyan tovább. Mindig arra vár ami még nem lesz…….

Gusztustalan férgek ezek egyszerűen!!!

2008-08-23

15.,

Céges:

próbáljuk tönkretenni úgy, hogy simán megzsaroljuk, majd mikor már kiszolgáltatott helyzetben lesz, azt mondunk róla amit csak akarunk….egy dologgal nem számoltunk mivan ha vége……de persze mi csak segítünk…….

2008-08-24

Azért patkány ez a cég mert, ha látják hogy fél az ember egész egyszerűen következmény nélkül belerúgnak, ÚGYSE , soha senki nem vonja felelősségre a patkány, senkiházi, ostoba fejüket!

Az olyan emberszabású, aki azt hiszi magáról hogy bármit is tesz azzal hogy gyülöl, haragot gerjeszt, saját maga számára is megmagyarázhatatlan indokkal cselekszik, mindezt úgy, hogy közben azt mond, terjeszt, állít ami nem igaz…………egész egyszerűen szánalmas lény!!!!és ezeké az embereké a jövő…….!!!!!!

2008-08-25

Büdös patkánynak tartom az olyan embereket is akik, alvás közben, alatt, előtt , után, egész egyszerűen nem tesznek mást kizárólag, csak ZAKLATJÁK az embert. De hogy megkapják a sorstól a magukét, az biztos hogy nem rajtam múlik majd!!

2008-08-26

Ezek a patkányok SOHASEM tudták mivel vádaskodnak valójában, és a jövőre nézve nem tudják megmondani, mit és hogyan kell – kellene viselkedni a gyógyulás érdekében, DE persze vádaskodni, utólag okoskodni, semmiféle háttértudás nélkül ítélkezni azt tudnak.

mottójuk: „segítünk, eltiposunk, segítünk” és ha egyszer megunjuk akkor békén hagyunk. A miértre pedig Ők maguk sohasem tudt(j)ák a választ, csak zsarolni zudnak!!!

2008-08-27

Egy olyan társaság aki az ember igazi lelkiismeretét hallgatva simán gond nélkül visszaél, magyarén ÜT! azaz simán gond nélkül DIREKT rosszat tesz. Arra mondják, hogy gerinctelen csúszómászó féreg!!! Nem vélemény ez, csupán egy jellemről ad tanúbizonyságot, ami igaz!! Ja és mindezt a „cél érdekében”.

A függönypatkány legnagyobb ismérve, hogy nem tudja indokolni tettét, egyfajta tudattalan állapotban simán hallgatózik, döntéseiért persze nem tudja vállalni a felelősséget, minek is, hiszen nem kötelezi erre őt senki, egy olyan cégnél ahol nyíltan vállalt anarchia van!!!

sima egyszerű patkány ez

kép amire leginkább hasonlít:

a neve nemsokára ismert lesz, mivel maga nem meri vállalni!!

2008-08-28

A diktatúrában mindig az a lényeg, hogy ragaszkodni kell a pozícióhoz. Minden bizonytalanságban, vagy veszélyben egyet lehet csak hajtogatni, MÉG NEM …..(pl buktunk el.)

Egy biztos aki mindig csak a maga szánalmas hatalmát bizonygatja, az csak ez a kis cég lehet….és most nagyon-de nagyon finom voltam!!

2008-08-29

A cég mindig arra játszott ami nagyon szép dolog: a félelemre. Addig ütötték a vasat amíg az nem a nekük tetsző dologgá vált. Aki más embert direkt kihasznál, úgy hívják, hogy csaló….

2008-08-30

Más emberről valótlant állítani, bűn azt terjeszteni, pedig bűncselekmény.

A következmények elől pedig „asszem” senki nem menekül. Mindenkinek vállalnia kell a felelősséget, A TÖRVÉNY ELŐTT!

2008-08-31

A cég mindig is magáról hárította a felelősséget, direkt félrevezet embereket, saját monopol helyzetét csökönyösen tartja, csak és kizárólag törvénytelen eszközökkel, és kizárólag illegális módszereket alkalmaz a hatalom megtartása érdekében. Ezt nevezhetjük nyugodtan diktatúrának, DE eddig még egy ilyen förvedmény sem maradt fenn sokáig, így ez a patkány társaság sem fog.

2008-09-01

Az olyan ember aki direkt árt a másiknak, miközben tudja, hogy az egészségére káros hatással van, bűncselekményt követ el. A világon mindenhol!

Az a cég aki orvoslással mentegeti magát a felelősség alól, amit nem hajlandó semmilyen módszerrel BIZONYÍTANI.

2008-09-02

A megfigyelőszemélyzet itthon pedig olyan cselekmény után hoz „döntést” amiről valójában fogalma sincs!

Mottójuk:

először ütsz aztán kérdezel….

És azok akik az ember álmát szabályozzák az a cég egy gusztustalan emberek gyülekezete akik azt képzelik magukról hogy ISTENEK! hisz bármit megtehetnek!

2008-09-03

A nap vicce:

Két céges beszélget:

-Helló

-Helló:

-Te tudod mit segítesz?

Nem:

Az jó mert én sem….

A butaság nem ismer határokat…

2008-09-04

Sok céges azt hitte mindent megtehet következmény nélkül, mint például az arcizmot bántani, miután rájöttek hogy káros is lehet, azóta persze csak „módjával” alkalmazzák eme gyógymódot. Ezért is tartom tisztességes cégnek többet között! A módszereiket finom szólva is a terroristákéhoz hasonlítanám!!

2008-09-05

A patkány amikor fürdik észre sem veszi, hogy nem egy medencében, hanem egy szennyvíztisztítóban van. És csakis azért veszi ezt észre mert magától nem, csak ha szólnak neki!

2008-09-06

NEM ÍGY MŰKÖDIK…….hát AKKOR HOGYAN……. pici kis tetves dolgok ezek, amik meghatározzák bizonyos társaságok megítélését szememben. Finoman szólva is gusztustalanok!

2008-09-07

Azért csipkelődnek,-szó szerint- mert nem találnak magyarázatot arra, amire saját maguk állították fel a téziseiket. Megmagyarázni dolgokat saját maguknak sem tudnak így, nemhogy másnak!

Ezért nemes egyszerűséggel hazudnak nyíltan! Vicces ostobák!!!!!!!!!!!!

2008-09-08

esti csoportkép:

avagy gyűlés előtt!

2008-09-09

A patkányi orvoslás:

„Figyelem!!, úgy kell segítenünk, hogy mindig csak rosszat teszünk, így érjük el a lehető leglassabb gyógyulást”

„mindegy bizonyítani senki nem tud semmit”

„mi úgy gyógyítunk hogy haragszunk, ezáltal gyógyul a lélek”

„Istennel példálózunk, de a valóságban tagadjuk”

„aki hazudik, lop, csal, valótlant állít, annak van jövője cégünknél”

2008-09-10

Patkányirodalom:

Nyílván azt mondja hogy nincs igazunk, és nyílván ezt mi pedig tökéletesen kihasználjuk úgy ahogy csak akarjuk!

A képlet egyszerű azt mondunk róla amit akarunk, ellenkezőjét sem tudja bizonyítani, nemhogy az igazát!

2008-09-11

Egy patkány filozófiája az emberségről:

Csak és kizárólag fekvő emberbe rúgjál, hiszen még csak védekezni sem tud!

Nyugi, semmi következmény! hisz nem látja senki!

2008-09-12

Az igazság:

Saját kapcsolattartójuk nyíltan hazudik az ember szemébe, miközben bizonygatja hogy ő csak segíteni akar. Egész egyszerűen hányinger emberek ezek!!! Körülbelül egy éve lehet hallgatni azt a szöveget hogy mindjárt vége-----tanulság: aki az ember reményével játszadozik nyíltan az egy köcsög féreg undorító patkány, csupán azért mert mindezt ideológiával magyarázza!!!!

Fontos ez a PATKÁNY KIS KÖCSÖG VÁLLALAT sohasem tudta mit kell tenni, mindig arra játszott ami a világ legegyszerűbb dolga, kihasználni a tehetetlenséget gusztustalan módszerekkel, zsarolással, félelemkeltéssel, fenyegetőzéssel, csupán azért, mert pitiáner szándékuk nem valósul meg.

Az ilyen felfogással „működő” patkányokat a világtörténel em társadalma eddig MINDIG kilökte magából! Azért mert nemcsak életképtelen, hanem mert maga a gonoszság áll a mögöttes tartalomnál.

Felsőbbrendűnek érzik magukat, mlyet nap mint nap bizonyítanak például azzal, hogy saját(undorító) szabályaikat sem képesek betartani, nemhogy az emberi etikát, tisztességet.---az utolsó két szóról még nem hallottak!

Orvoslásnak nevezik cselekedeteiket, amely náluk a következőt jelenti:

Csak fájdalom okozása, mind fizikai, mind lelki, mind testi értelemben. Ezáltal szerintük gyógyul az ember. Más időkben, világokban ezt NYÍLTAN : EMBERKÍSÉRLETNEK SZOKTÁK NEVEZNI!!!!!!!

Hogy mi a másik oldal véleménye sajnos nem tudni, mivel nekem nincs jogom megismerni az oldal másik oldalát: ez aszem valami olyasmi amit úgyhívnak: önkényralom. És ezek mellet elhiszik magukról hogy az Ő állításuk a helytálló, miközben a másik félnek esélye sincs bármit is hozzátenni egy objektívnek tűnő, kreált, szerintem mocskosan-mocskos igazsághoz!!!!!!

Aki nyíltan az emberi jogokat, direkt szabályosan sérti, bűnt követ el, úgy hogy mindeközben+”ésszerű” magyarázatot ad. Aki ilyen magyarázatokat gyárt az eddig mindig kudarcal-egyszerű eltörléssel, kivégzéssel, kiirtással- végezte. Hiszen nincs felsőbbrendűség szerintem semmilyen formában. A csak szó érvényét veszíti mindig, mert a cél egyáltalán nem szentesíti eszközt!!!!

A burkolt diktatúra sohasem volt életképes, nemhogy a nyílt………!!

2008-09-13 szombat

Az elme mikor számít egészségesnek??: Ezt a világon még SENKI nem tudta beazonosítani sehogyam sem: sem objektívan, sem fizikailag, sem lelkileg. Hiszen megfoghatalan dologról beszélünk

DE EZ a cég biztos tudja……………

„Ha nem kell bizonyítani semmit azt bizonyítasz amit csak akarsz, mivel nem kell magyarázat……”

Így azt hitetsz el amit csak akarsz mert a CÉG SZAVA SZENT , mivel a haragot hívja segítségül!!!

2008-09-14

A patkányság korlátai:

Ha egy patkány úgy érzi valóban jót tett lelkiismeret furdalása van. Ez is csak egy a szánalmas tulajdonságaik közül! Az ember ha a földszinten van akkor : sokkal jobban van a „”tudományos” munkatársak által! Azért képzelik megukat felsőbbrendűnek, mert azt hiszik ők mindent jobban tudnak. Keresik folyamatosan az ember hibáit arra alapozva, hogy ők csak segítenek! Egész egyszerűen mocskos férgek ezek! Rühes kis patkányok! Az olyan ember akinek fáj az igazság és ezért rúg bele az emberbe úgy hívják, hogy GYÁVA féreg! Egész egyszerűen nem képesek elismerni saját vereségüket , hiszen sohasem ismerték el mégcsak létezésüket sem. Saját anyjukat is letagadják a patkány fajtájuk miatt. A sok orvastanhallgató itt a lakásban mind egy dolgot tud mondani: még nem, és ezt nem tudják mással alátámasztani, mint a saját haragjukkal, ami abból ered hogy a mocskos kis érdek céljaik sérültek, mivel maguk sem tudták hogy mit akartak!

Magyarázni a bizonyítványt utólag mások már kimondott információira alapozva, ocsmány és GYÁVA dolog! Utólag aki bizonyítani akar azt jelenti nincs rendben a lelkiismerete! Mivel egyszerűen csak mocskos patkány! EZ a cég röviden, egy napja!

Az olyan patkányok akik mások hangulatára nyíltan alapozva előre megfontolt mocskos szándékkal vezérelve rúg, úgy hogy saját magának sem képes megmagyarázni tettét, mondván úgysincs következménye az két dologban téved: 1., mindenki felelősségre vonható tetteiért még ebben a mocskos KIS cégben is előbb vagy de biztosan utóbb! 2., emberileg pedig szánalmas mivel öntudatlanul, haragból vezérelve csupán teszi dolgát. És mi van a magyarázattal: egészen egyszerű. Csak a munkámat végzem olyan információkra alapozva amiről fogalmam sincs, és persze ne várja senki hogy ezt fel is vállaljam. MOCSKOS SUNYI EMBER AZ ILYEN. ÉS A SORS VISSZAADJA NEKI AZT PONTOSAN ÚGY AHOGY Ő AZT TETTE.

Az olyan rühes kis mocsadék aki mások álmait kutatja nyíltan felvállalva felsőbbrendűségét az is olyan fajta amit a társadalom kivet magából nyílvánosságra kerülés esetén!

Amiről nem lehet beszélni nyílván az nem is létezik. Gondolják ők! Zsarolással minden megoldható!

2008-09-21

ALL IN ONE

Ez a cég mindig mások mögé bújva fenyegetőzik, és csak így érzi magát biztonságban, mindig is így volt ez!

2008-09-28
Üzenetküldés
Helló! Amit olvastál az a valóság..... Kérlek írd le mi a véleményed, az adott témáról! Köszönöm

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!